Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan, primarul Dejului, mesaj de Anul Nou

0 196

Primarului municipiului Dej, Morar Costan, transmite un mesaj dejenilor cu ocazia trecerii în Noul An.

Am ajuns la finalul unui nou an, anul 2018. A fost un an în care fiecare dintre noi am dorit să realizăm lucruri frumoase pentru familia noastră, comunitatea noastră.

Am avut parte de foarte multe provocări, de situații care ne-au pus încrederea și  tenacitatea la încercare. Cu toate acestea dorința de a ne dezvolta pe toate planurile, ne-a făcut să reușim.

Împreună am reușit să ducem lucrurile începute la bun sfârșit, să începem proiecte noi, să ne punem în valoare municipiul și să pregătim viitorul copiilor noștri.

Acum,înainte de finalul acestui an, gândurile noastre, unitatea și forța noastră ca și comunitate, sprijinul și dorința fiecăruia de a ne dezvolta orașul, ne dau puterea de a continua tot ceea ce am început, de a crede în noi și în viitorul municipiului nostru.

Vă doresc din suflet ca anul 2019 să vă găsească alături de cei dragi, să fie pentru toți un an cu mai multe realizări pe toate planurile, să vă aducă sănătate, împlinire și puterea de a fi mai încrezători, mai uniți și înțelegători unii cu alții.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi dejeni!

Primar, Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More