Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan, primarul Dejului, verifică în teren lucrările de modernizare a mai multor străzi

0 990

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a făcut mai multe verificări prin care a observat modul în care se derulează lucrările de modernizare a mai multor străzi din Dej.

În cursul zilei de ieri, 3 martie, primarul municipiului Dej, Morar Costan, a realizat mai multe verificări pe teren pentru a se asigura de faptul că lucările de modernizare a străzilor Mihai Viteazu, Țibleșului, Minerilor, Eroilor și Pinticului se derulează în ritmul de lucru dorit de către locuitorii municipiului.

Aceste lucrări sunt incluse în proiectul ”Modernizare infrastructură străzi pentru accesul între zona centrală şi Ocna Dej – străzile Mihai Viteazu, Minerilor, Albăstrelelor, Țibleșului, Eroilor, Pinticului”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional.

Proiectul, a declarat Morar Costan, constă în modernizarea străzilor Mihai Viteazu, Minerilor, Albăstrelelor, Țibleșului, Eroilor, Pinticului, pe o lungime de 10,22 km, amenajarea trotuarelor și spațiilor verzi aferente, achiziționarea de autobuze ecologice de capacitate mică și 8 autobuze de capacitate medie, amenajarea stațiilor de transport, sistem de management inteligent al traficului și supraveghere video.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More