Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan și scandalul telefoanelor electorale. „Voi sesiza organele în drept cu privire la această acțiune de defăimare”

1 551

Primarul municipiului Dej reacționează în urma acuzelor anonime transmise prin intermediul unor apeluri telefonice anonime.

Morar Costan, primarul municipiul Dej, a reacționat la scandalul ce bâzâie de două zile cetățenii urbei. Majoritatea dejenilor au primit cel puțin o dată un apel de la un număr necunoscut, apel ce conține o înregistrare prin care este atacată imaginea primarului Morar Costan și nu numai.

Redăm mai jos opinia și reacția primarului municipiului Dej transmise prin intermediul unui comunicat de presă.

Este revoltător faptul că de două zile cetățenii Dejului sunt hărțuiți cu apeluri telefonice  cu numere ascunse prin care sunt transmise mesaje cu caracter electoral. Vorbim despre dreptul la viața privată, vorbim despre protecția datelor personale în timp ce populația unui întreg oraș este bombardată timp de două zile cu apeluri telefonice ale roboților electorali.

 Îmi este de greu să înțeleg, în primul rând ca om și cetățean cum lupta politică a putut ajunge la un nivel atât de jos. Îmi este greu să accept acest mod de a face politică, prin astfel de acțiuni josnice, lipsite de onestitate. Nu cred că am ajuns în punctul în care singurul mod de a câștiga puterea a rămas hărțuirea celor de la care vrei votul.

Este inadmisibil și fără precedent ca, sub protecția anonimatului, o persoană, sau un grup de persoane să lanseze atacuri și acuzații pe cât de grave pe atât de nefondate și care nu au nicio legătură cu realitatea.

Fiind direct răspunzător și în același timp responsabil în cheltuirea banilor publici, vă asigur că la lucrările de pe Valea Chiejdului nu s-au cheltuit bani publici, ci s-au făcut exclusiv în sistem privat, aspect care a fost, de altfel, verificat de organele de control îndreptățite, neidentificându-se nicio abatere în respectarea legislației în vigoare.

Voi sesiza organele în drept cu privire la această acțiune de defăimare, lașă și fără nicio bază reală îndemnând  totodată și cetățenii care consideră că le-au fost încălcate drepturile privind protecția datelor personale prin accesul la numerele lor de telefon din anumite baze de date speciale sau ale operatorilor de telefonie mobilă să se adreseze instituțiilor abilitate în acest sens.

Indiferent de atacuri, de jigniri, de calomnii și de mizerii aruncate în spațiul public, asigur dejenii că voi rămâne alături de ei și pentru ei. Acest lucru nu îl vor putea distruge oricât ar încerca. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Costin Răzvan spune

    Domnule Morar adevarul doare, nu ai făcut nimic pentru dejeniiiii in 8 ani de mandat ne tot scoți ochiii cu Torocul rusine

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More