Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan: „transmitem respect şi apreciere tuturor militarilor”. Mesajul său de Ziua Armatei

0 72

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, transmite gândurile sale către militarii români cu ocazia Zilei Armatei României.

Astăzi, 25 octombrie, sărbătorim Ziua Armatei României, instituția care a apărat de-a lungul timpului suveranitatea și integritatea statului național român. Ziua de 25 octombrie 1944 este o zi însemnată pentru istoria poporului român, fiind ziua în care Armata Română, elibera ultima brazdă de pământ românesc de sub dominația fascistă.

La împlinirea a 74 de ani de la acel moment istoric, ne înclinăm cu recunoștință  și le aducem un pios omagiu militarilor români, pentru faptele de vitejie, pentru sacrificiul suprem și punerea  datoriei de ţară şi neam, mai presus de propria viaţă.  În aceste momente de sărbătoare transmitem respect şi apreciere tuturor militarilor care apără unitatea naţională și valorile poporului român. Ne gândim cu mândrie la militarii dejeni care reprezintă pentru comunitatea noastră  un simbol al patriotismului și devotamentului pentru țară.

Și astăzi, de ziua lor, militarii dejeni sunt la datorie, în unităţile militare, la manifestările dedicate acestei zile, în misiuni în țară sau teatrele de operații din zone de conflict.

Pentru  modul în care reprezintă țara și comunitatea în misiunile naționale și internaționale, dovedind profesionalism, devotament și spirit de sacrificiu, pentru sprijinul acordat în manifestările organizate în municipiul nostru, le transmit tuturor militarilor dejeni si familiilor lor, aprecierea şi respectul nostru, multă sănătate şi succes în întreaga activitate, iar militarilor dejeni plecați în teatrele de operații, le transmitem misiune ușoară și să se întoarcă sănătoși, cu bine, acasă.

La mulţi ani, dragi militari dejeni!

Primar, Morar Costan

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More