Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mort într-un incendiu pornit, probabil, de la o țigară uitată aprinsă

0 178

Un bărbat din Sighetu Marmației și-a pierdut viața în urma unui incendiu. De asemenea pompierii maramureșeni au avut un weekend de foc căci au intervenit la mai multe situații de urgență.

Opt situații de urgență au pus pe jar pompierii maramureșeni în acest weekend. Printre acestea s-a aflat și cazul unui incendiu izbucnit la un apartament din Sighetu Marmației. Pompierii sigheteni au fost alertați vineri, 5 octombrie, însă în urma incendiului, din păcate, proprietarul apartamentului, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit decedat de către aceștia. Cel mai probabil, bărbatul a lăsat o țigară aprinsă și a adormit. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și materiale textile. 

Tot vineri, militarii Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Zefirului. Focul a mistuit circa 15 metri pătrați din coperișul de lemn al construcției și circa 5 metri pătrați de perete din lemn.

Sâmbătă, aceeași pompieri băimăreni au lichidat un incendiu de vegetație uscată pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare, iar duminică, 7 octombrie, pompierii militari vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn.Tot duminică, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 200 kg de deșeuri menajere. La Rona de Sus, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un șopron de fân. Flăcările au mistuit structura din lemn a șopronului împreună cu 5 tone de fân. 


Nu în ultimul rând, în această dimineață, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Lebedei din municipiul Baia Mare, unde o mașină de spălat haine a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp și nu au existat victime.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More