Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moș Crăciun, alături de ajutoarele deputatului Cornel Itu, în vizită la Grădinița Piticot Dej – VIDEO

0 380

Agitație mare în această dimineață la Grădinița ”Piticot” din Dej, unde cei mici au aflat că, dacă sunt cuminți și ascultători, Moș Crăciun le va face o vizită și va veni încărcat cu daruri multe.

Copilașii au ascultat de educatoarele lor, au învățat și repetat cântecele și poezii, iar puțin după amiază, Moș Crăciun s-a ținut de promisiune și a poposit și pe la ei.

Alături de Andrei Bradea, consilier local PSD, Moș Crăciun a adus preșcolarilor zeci de pachete din partea deputatului Cornel Itu. Alături de dulciuri, copilașii au avut în cadouri și jucării, dar și cărți de desenat, puzzle sau jocuri educative.

Așa cum e normal, Moș Crăciun a fost răsplătit pentru bunătatea lui cu un minirecital de colinde și poezii recitate de cei mici.

Micuții și-au primit darurile, au mulțumit pentru acestea și l-au făcut pe Moș Crăciun să promită că va veni și anul viitor la ei cu cadouri, dar că îi va vizita și acasă în noaptea de Ajun.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More