Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moș Crăciun și TSD Dej au venit cu daruri pentru copilașii de la Centrul de Zi – FOTO/VIDEO

0 104

TSD Dej a răspuns pozitiv campaniei “Chiar dacă sunt sărac, Moș Crăciun nu m-a uitat”. Tinerii social-democrați, alături de Alina Ritea (inițiatoarea campaniei) au făcut astăzi o mare bucurie copiilor de la Centrul de Zi. Au dus copiilor pachete cu jucării și dulciuri, însă marea surpriză a constat în personajul care i-a minunat pe cei douăzeci de micuți – Moș Crăciun.

De asemenea, tinerii social-democrați au fost însoțiți de Grupul Cercetașilor din Unguraș care i-au colindat pe copii și le-au dăruit cadouri.

Pachetele cu dulciuri și jucării au fost realizate de TSD Dej prin contribuția membrilor, dar și din donațiile oamenilor cu suflet mare. Unul dintre aceștia este și domnul deputat Cornel Itu, care și-a exprimat dorința de le face o surpriză copiilor înainte de sărbătorile de iarnă.

Ne bucurăm că am reușit să aducem bucurie unor copilași care merită din plin atenția noastră. Le mulțumim tuturor celor care au donat și s-au implicat în această campanie!”, a declarat Andrei Bradea, președinte TSD Dej.

Astăzi am retrăit bucuria de a dărui și suntem recunoscători celor care au contribuit la realizarea cadourilor. Implicarea noastră în această campanie nu se oprește la această acțiune, iar săptămâna viitoare vom distribui pachete celor două familii din Rugășești și Salatiu, familii care se află de câtva luni sub „tutela” tinerilor social-democrați”, a adăugat Marinela Cremene, secretar general TSD Dej.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1040034322726001.1073742141.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More