Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moș Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru copiii liberalilor din Dej – FOTO/VIDEO

0 138

Sala mare a Primăriei Dej a fost plină până la refuz luni seara de sute de copii și părinți dornici să-l întâlnească și să-l vadă pe Moș Crăciun.

La inițiativa Organizației de Femei Liberale Dej, condusă de Violeta Mureșan și Melinda Alexandru, și cu sprijinul viceprimarului Aurelian Mureșan, s-a organizat și în acest an la Dej ”Crăciunul copiilor liberali”, eveniment la care punctul principal de atracție a fost Moș Crăciun.

Înainte ca invitatul special al serii să sosească printre copiii liberalilor, aceștia au fost delectați cu un scurt spectacol de colinde susținut de grupuri de colindători din Strâmbu (conduși de prof. Viorel Maftei) și din cadrul Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși Dej (conduși de părintele Grigorie), alături de dejenii Petra și Marin Grad.

Odată încheiat spectacolul de colinde, copiii, care păreau extrem de nerăbdători, au avut ocazia în sfârșit să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Acesta a venit cu gânduri bune pentru toți cei prezenți, cu urări de sănătate și fericire și cu sfaturi pentru c ei mici să fie cuminți și ascultători, dar a adus pentru prichindei și sute de cadouri.

Fiecare copil prezent la eveniment a avut ocazia să treacă prin fața Moșului și să-i spună câteva vorba, fiind răsplătit cu un dar din partea organizatorilor. Spre final, copiii care au fost mai cuminți și au avut răbdare să aștepte, au avut ocazia să petreacă puțin timp în brațele Moșului sau să-și facă poze, ca să aibă amintirea acestui frumos eveniment.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1039083612821072.1073742139.467241263338646&type=3

Revenim cu imagini video

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More