Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moș Nicolae vine la Dej, alături de personaje din povești, pentru copiii cuminți

0 748

Primăria Municipiului Dej continuă seria manifestărilor artistice și culturale în luna decembrie, odată cu sărbătorile de iarnă.

Marți, 5 decembrie, începând cu ora 17, toți copiii, dar și părinți, bunici și dejeni dornici de distracție, sunt așteptați cu toții în Piața Bobâlna, unde va avea loc o nouă ediție a evenimentului ”Magia Sărbătorilor”.

Pe scena amplasată în Piața Bobâlna vor avea loc două spectacole, ”Poveste de Crăciun – Pe aripile muzicii”, cu Trupa Pam-Pam, și spectaculul interactiv ”Regatul înghețat”, cu Golden Party.

„ Magia sărbătorilor a devenit o frumoasă tradiție a noastră, un eveniment pe care îl organizăm special pentru copii, pentru bucuria de a-i vedea zâmbind, de a simți împreună atmosfera frumoasă a acestei perioade. În ajun de Moș Nicolae special pentru ei vor fi spectacole în piața centrală, Moș Crăciun va fi nelipsit și vom putea admira și focul de artificii.

Vă așteptăm în 5 decembrie, de la ora 17:00, în Piaţa Bobâlna pentru a ne bucura împreună  cu copiii noştri de Magia sărbătorilor”, a declarat primarul Costan Morar.

Copiii prezenți la evenimentul din centrul orașului vor avea parte și de o întâlnire surpriză cu Moș Crăciun, iar sărbătoarea se va încheia cu un foc de artificii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More