Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Mult succes tuturor în noul an școlar”, vă urează viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan

1 160

viceprimar Dej Aurelian Muresan

Cu ocazia începerii noului an școlar, viceprimarul Municipiului Dej, Aurelian Mureșan, transmite un mesaj elevilor, profesorilor și părinților, prin intermediul unui comunicat de presă.

”Suntem la începutul unui nou an şcolar. În aceste momente doresc să vă adresez un mesaj dumneavoastră, dragi elevi, părinţi şi profesori, cei care porniţi într-o nouă etapă a dezvoltării personale şi profesionale.

Educaţia este cel mai important pilon al desăvârşirii umane. Fără educaţie, omul riscă să rămână un mijloc de manevră în mâna celorlalţi. De aceea, acest început de drum trebuie privit cu responsabilitate de fiecare dintre noi fie că suntem părinţi, elevi sau educatori, formatori.

Şcoala este locul în care ne realizăm educaţia, învăţăm lecţia comunicării şi a deschiderii spre cei din jur, dar şi spre marele univers. La început de an şcolar îmi exprim încrederea în dăruirea şi competenţa învățătorilor şi profesorilor, în puterea lor de a modela personalităţi şi de a oferi modele de viaţă şi profesie.

Copiilor şi elevilor le adresez provocarea competiţiei, a muncii şi a disciplinei. Studiul pe care îl începeţi azi va fi temelia educaţiei continue pe tot parcursul vieţii.

Celor mici, care păşesc cu emoţie în şcoală pentru prima dată, le urez să aibă parte de curaj, încredere şi multă curiozitate, să se bucure de acest moment alături de părinţi şi bunici, iar pentru cei care trec în ultimul an de liceu, vreau să le ofer cuvintele marelui gânditor britanic Herbert Spencer, susţinătorul „Legii libertăţii egale”, care este principiul de bază a liberalismului : „MARELE SCOP AL EDUCAŢIEI NU ESTE CUNOAŞTEREA, CI ACŢIUNEA”.

Mult succes, tuturor, în noul an școlar!”, transmite viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anda spune

    Multumim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More