Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Multinaţională care creează 5.000 de locuri de muncă la Cluj

0 48

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că se află în negocieri avansate cu o companie multinaţională. Dacă negocierile se încheie pozitiv, în parcul industrial Tetarom III de la Jucu vor fi investiţi 1 miliard de euro într-o fabrică.

Investiţia străinilor la Jucu ar duce la crearea a 5.000 de locuri de muncă, în mai multe reprize pe parcursul a 4 ani de zile.

„Negocierile au fost demarate în urmă cu patru luni, iar în prezent discuţiile sunt avansate. Este posibil ca această investiţie de 1 miliard de euro şi aproximativ 5.000 de locuri de muncă să demareze în acest an şi să se realizeze într-o perioadă de patru ani de zile. Este vorba de un teren de 40 de hectare în parcul industrial Tetarom III din Jucu, unde acest investitor intenţionează să construiască o bază de producţie pentru Europa, însă nu putem face public încă numele companiei”, au declarat reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj, citaţi de ZF Transilvania .

Zvonurile nu au întârziat să apară. Dacă unii vorbesc despre gigantul Tata Motors, alţii aduc în discuţie numele Huawei, producător de telefoane mobile, precum şi ZTE. Bineînţeles, în ecuaţie pot să apară şi alte nume surpriză.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More