Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Municipiul Dej – Anunț privind vânzarea pentru bunuri imobile

0 415

Municipiul Dej anunță licitație publică pentru vânzarea unor bunuri imobile.

 Municipiul Dej prin autoritatea executiva Primarul municipiului Dej, cu sediul in Dej, str. 1 Mai, nr. 2 prin aparatul propriu de specialitate Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice, Urmarire si Executare Creante, in temeiul art. 250, alin. 1 din Legea 207/2015 privind Codul de Procedura Fiscala, se face cunoscut ca in ziua de 21 noiembrie 2019, ora 13,00 in localitatea Dej, str. 1 Mai, nr. 2, se vor vinde prin licitatie publica urmatoarele bunuri imobile aflate in proprietatea S.C. Safir Import Export cu domiciliul in Mun. Dej, str. Somcutului, nr. 215A, jud. Cluj.        

Executarea silita are la baza dosarul de executare nr. 1999

Denumirea imobilului, caracteristici principale Pretul de evaluare sau de pornire licitatie
Imobil situat in Dej, jud. Cluj, str. Somcutului nr. 215A, nivel S+P+M, cu destinatie COMERCIALA, imobil racordat la apa, gaz, energie electrica, canalizare, incalzire cu soba de teracota pe gaz, finisaje inferioare, cu fundatii din beton armat, pereti din zidarie BCA, sarpanta din lemn si invelitoare din azbociment, compus  din: la subsol 1 spatiu, la parter 3 camere, casa scarii, la mansarda 1 spatiu, in suprafata utila de 136,4 mp., inscris in cf 53699 (cf vechi 9277 Dej), nr. topo 2685, 2684/2/2-C1.         Imobil evaluat la 164.600 lei valoarea de piata estimata.                         123.450 lei reprezentand pretul de pornire al licitatiei, redus cu 25% (a doua licitatie).
Teren intravilan in suprafata de 84 mp., categorie de folosinta curti constructii, situat in Dej, str. Somcutului nr. 215A, inscris in cf. 53699 (cf vechi 9277 Dej), nr. topo 2685,2684/2/2. Teren evaluat la 11.400 lei valoare de piata estimata.                               8.550 lei reprezentand pretul de pornire al licitatiei, redus cu 25% (a doua licitatie).   

 Invitam pe aceasta cale pe toti care pretind vreun drept asupra bunurilor, sa instiinteze despre aceasta organul de executare inainte de data stabilita pentru vanzare.   

Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa prezinte pana cel tarziu in data de 20 noiembrie 2019, orele 15,00 urmatoarele:                                 

a) oferta de cumparare;

b) dovada platii taxei de participare ori a scisorii de garantie bancara, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei. Taxa de participare reprezinta 10% din pretul de pornire alicitatiei si se plateste in lei la Municipiul Dej – Trezoreria operativa Municipiul Dej, cont RO 12 TREZ 2175006 XXX 0000 65. Pentru participarea la licitatie ofertantii pot constitui si garantii, in conditiile legii, sub forma scrisorii de garantie bancara.                                                                                                      

c) imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant;                                      

d) pentru persoanele juridice romane, copie de pe certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului;                                                                                                                       

e) pentru persoanele juridice straine, actul actul de inmatriculare tradus in limba romana;                                                                               

f) pentru persoanele fizice romane, copie de pe actul de identitate;            

g) pentru persoanele fizice straine, copie de pe actul de identitate/pasaport.   

Ofertele de cumparare pot fi depuse la registratura Primariei Municipiului Dej, direct sau transmise prin posta, in plic cu adresa de inaintare. Nu se admit oferte telefonice, telegrafice, transmise prin telex,fax,       e-mail. Data limita pentru depunerea ofertelor este ziua anterioara licitatiei, respectiv pana in 20 noiembrie 2019, pana la orele 15,00.                                

Debitorii, proprietari ai imobilelor, nu pot licita nici personal, nici prin intermediul altor persoane.                                                                      

Informatii suplimentare la Primaria Municipiului Dej, str.  1 Mai, nr.2, Serviciul Impozite si Taxe Persoane Juridice, Urmarire si Executare Creante, camera 45-46.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More