Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Muniție de artilerie descoperită de un localnic într-un sat din Sălaj

0 495

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată duminică să intervină pentru a asana mai multe elemente de muniţie găsite pe un teren, din localitatea Jac.

Pirotehniştii ajunşi la faţa locului, au identificat muniţiile, ca fiind 2 elemente muniţie de artilerie de calibrul 100 mm, acestea fiind descoperite de către un localnic care efectua lucrări de amenajare.

Elementele a fost preluate,transportate şi depozitate în condiţii de siguranţă, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj recomandă, pe această cale cetăţenilor, ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul unic de urgenţă 112, fără a le atinge, a le mişca sau a le schimba poziţia acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More