Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Muniție distrusă în județul Bistrița-Năsăud

0 207

Pirotehniștii bistrițeni au distrus azi mai multe elemente de muniției. Acestea pot fi extrem de periculoase și se recomandă solicitarea ISU.

Pirotehniștii bistrițeni s-au ocupat de o nouă distrugere controlată a muniției asanate. Aceștia au ridicat în condiții de maximă siguranță 149 de elemente de muniție. Acestea au fost distruse controlat astăzi, în poligonul Dorolea. Elementele de muniție distrusă azi putea duce la tragedii ce pot fi evitate prin avertizarea directă a ISU.

Cei de la ISU Bistrița-Năsăud transmit că se bazează pe vigilența și responsabilitatea de care au dat dovadă cetățenii județului Bistrița – Năsăud și instituțiile publice și private. Toți aceștia au solicitat de fiecare dată, de urgență, intervenția echipei specializate în gestionarea acestor elemente de muniție. Elementele de muniție distrusă și nu numai pot fi extrem de periculoase pentru persoanele neautorizate în manevrarea acestora, avertizează ISU BN.

Puteți citi despre un subiect asemănător și aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More