Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Muniție neexplodată descoperită de un gospodar din Cuciulat

0 36

munitie razboi ilva mare

Un bărbat din localitatea sălăjeană Cuciulat a descoperit în propria ogradă mai multe cartușe și muniție neexplodată, în timp ce efectua unele lucrări. Bărbatul a sunat imediat la 112.

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a fost solicitată ieri la prânz să intervină pentru a asana mai multe elemente de muniţie neexplodată din curtea unei gospodării din localitatea Cuciulat.

Ajunşi la faţa locului, pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind 51 cartuşe infanterie de calibrul de calibrul 7,62mm şi un încărcător descoperite de un cetăţean în propria gospodărie în urma unor lucrări de amenajare.

Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii.

Pompierii recomandă pe această cale cetăţenilor ca la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112 fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More