Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mureșan Maria, viitorul primar PMP în Iclod

0 364

PMP Cluj și-a ales candidatul la Primăria Iclod. Mureșan Maria este un candidat cu experiență în administrația publică locală, cunoaște problemele locuitorilor îndeaproape și pașii ce trebuie urmați în soluționarea acestora.

Candidatul Mureșan Maria își propune ca obiective pentru mandatul de primar reabilitarea și decolmatarea văilor în comuna Iclod pentru a proteja populația împotriva inundațiilor. Totodată, propune reabilitarea drumurilor de exploatație agricolă.

Pe durata mandatului, candidatul PMP va implementa un program de împădurire anuală pentru a reface stratul ecologic al comunei. De asemenea, vor fi preluate proiectele de reabilitare și modernizare a iluminatului public în localitatea Livada.

Tot în localitatea Livada, se va organiza un grup social în cadrul Căminului Cultural pentru a susține comunitatea culturală și socială a comunei Iclod. De altfel, există planuri pentru reabilitarea și modernizarea drumului comunal Livada cu rigole și trotuare. Pentru a susține sportivii din comună, se vor reabilita și moderniza vestiarele din cadrul Asociației Sportive Fundătura, astfel încât tinerii să se bucure de facilități corespunzătoare în timpul antrenamentelor.

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari. România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

Pentru soluționarea problemelor din comună, candidatul Mureșan Maria va implementa un  program de accesare de fonduri europene pentru proiecte finanțate de către Uniunea Europeană și Guvernul României care să se plieze pe interesele comunei Iclod. Aceste fonduri vor fi folosite pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Iclod au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care doamna Mureșan Maria dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Iclod

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More