Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mureșan Ștefan-Cristian va candida la Primăria comunei Frata din partea PMP

0 371

Partidul Mișcarea Populară Cluj l-a ales pe domnul Mureșan Ștefan-Cristian ca și candidat la Primăria comunei Frata. Domnul Mureșan Ștefan-Cristian se bucură de o imagine bună în comună și are experiență în administrația locală.

Programul său de candidatură se dorește a fi o continuitate a proiectelor începute în legislatura 2016-2020 și neterminate de administrația locală curentă. Proiectele de infrastructură vor fi finalizate urgent, iar apoi se va trece la proiecte noi precum asfaltarea drumurilor în satele Frata, Soporu de Câmpie, Berchieșu și Oaș. Candidatul PMP propune să demareze lucrări de pietruire a străzilor secundare în satele Poiana Frății și Olariu.

În satul Frata, se va amenaja un spațiu de recreație și locuri de joacă pentru copii și se vor începe lucrări de extindere a canalizării în satele Soporu de Câmpie, Poiana Frății și restul satelor care nu beneficiază în momentul actual de canalizare.

În mandatul său de primar, domnul Mureșan intenționează să îmbunătățească procesul de accesare a fondurilor europene astfel încât să poată fi utilizate pentru cadastrarea tuturor terenurilor din comuna Frata și pentru alte proiecte ce țin de dezvoltarea economică a comunei.

Locuitorii comunei Frata vor avea acces la proiectele stabilite de Primărie și Consiliul Local și vor avea posibilitatea să urmărească procesul decizional. Se va încerca stabilirea unei comunicări eficiente și reciproce între administrația locală și locuitorii satelor aparținătoare comunei. Candidatul PMP, domnul Mureșan Ștefan-Cristian dorește să ridice comuna Frata la standarde europene.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Echipa PMP este alături de locuitorii din comuna Frata și invită oamenii la un dialog deschis despre problemele din comună.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More