Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit Maria Cristina, fetița bolnavă de leucemie din Bistrița

0 52

spitalul de copii cluj

Internată la Cluj-Napoca de mai multe zile, Maria Cristina fetița de 12 ani din Bistrița s-a stins din viață noaptea trecută la Spitalul de Copii din Cluj. Mama acesteia este încă dispărută și căutată de polițiști în împrejurimile Clujului.

Maria Cristina a fost subiectul a numeroase campanii umanitare în ultima perioadă. Diagnosticată cu cu leucemie acută limfoblastică anul trecut, fetița a făcut septicemie săptămâna trecută, având nevoie urgentă de o mare cantitate de sânge A2 pozitiv. Zeci de persoane din Bistrița și Cluj-Napoca au răspuns pozitiv campaniei de donare de sânge, pentru a o ajuta pe fetiță să rămână în viață, însă totul a fost în zadar.

În zadar au fost și eforturile disperate ale medicilor clujeni de a o ține în viață. Dărâmată de drama prin care trece fetița ei, mama acesteia a dispărut în urmă cu trei zile din spitalul unde era internată cu Maria Cristina, după ce fetița a intrat în comă.

Familia acesteia se gândește la ce este mai rău, având în vedere că de trei zile femeia este căutată de polițiști și rude peste tot, dar nu a fost încă găsită. Ieri s-a organizat la Cluj-Napoca și o amplă operațiune de căutare a femeii pe malul Someșului, pentru ca azi căutările să se extindă în zona pădurilor din Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More