Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit în mijlocul străzii, după ce medicii chemați să îi acorde primul ajutor l-au abandonat

1 49

Un bărbat de 57 de ani a murit în mijlocul străzii, după ce medicii chemați să îi acorde primul ajutor l-au abandonat. Doctorii nu l-au dus la spital deși bărbatul avea probleme cu inima. Martorii au chemat din nou salvarea după câteva minute, informează B1 TV.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani a leșinat pe trotuar, pe o stradă din Iași, și a fost resuscitat mai bine de o oră însă fără succes.

Deşi starea sa de sănătate era vizibil afectată, medicii chemați să îi acorde primul ajutor au plecat și l-au lăsat în plină stradă. După 5 minute, omului i s-a făcut din nou rău și a sunat la 112. Medicii de pe a doua ambulanță nu au putut însă să mai facă nimic pentru a-l salva.

Bărbatul a fost angajat o perioadă îndelungată în cadrul operatorului de apă-canalizare al orașului și avea probleme cu inima. Luase 22 de ani anumite pastile recomandate cardiacilor, iar prima oara le-a spus medicilor că are o rețetă cu medicamentele pe care trebuie sa le ia în cazul în care se simte rau și astfel nu dorește să fie transportat la spital. Aceștia însă nu au prevăzut că bărbatului i se poate agrava situația.

“Echipajul de prim ajutor SMURD care a evaluat pacientul a aplicat un pansament și a solicitat cu acordul medicului coordonator transferul pacientului la spital la UPU, pacientul a refuzat sub semnătură declarând că e conștient”, a declarat Diana Cimpoeșu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. mirabela spune

    Asta da prostie omeneasca..Auzi cica a fost abandonat. vai de capu vostru ca nu stiti cu ce sa mai tampiti lumea.daca omul a semnat ca nu vrea sa mearga la spital si ca e constient e ati fi vrut sa il ia pe sus…sunteti varza rau de tot…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More