Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit Robin Williams. Actorul american a fost găsit mort în apartamentul său din California

0 198
Foto: www.studiosystemnews.com
Foto: www.studiosystemnews.com

Actorul de comedie american Robin Williams  a fost găsit mort, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Tiburon, California. Din primele cercetări, actorul în vârstă de 63 de ani s-ar fi sinucis.

Potrivit poliţiei din Marin County (California), Williams a fost găsit „în stare de inconştienţă şi fără suflare“ luni, în jurul prânzului, în casa lui din Tiburon, California. Este luată în considerare o posibilă sinucidere, după cum arată un comunicat de presă al medicului legist din Marin, care sugerează „o sinucidere prin asfixiere“.

În această dimineaţă, mi-am pierdut soţul şi pe cel mai bun prieten, în timp ce lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai iubiţi artişti, unul dintre cei mai iubiţi oameni”, a declarat soţia lui Robin Williams, Susan Schneider. „Sperăm ca, amintindu-ne de el, să ne concentrăm nu pe moartea sa, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi râsul pe care le-a adus milioanelor” de fani, a mai spus aceasta, potrivit The Hollywood Reporter, citat de Digi24.ro

Robin Williams s-a născut în data de 21 iulie 1951 la Chicago, Illinois, într-o familie înstărită. Actorul american a crescut în Bloomfield Hills, Michigan, unde a studiat la şcoala din Detroit şi la şcoala din Marin, California, unde frecventează liceul de stat Liceul Redwood. În această perioadă se apucă de teatru, fiind membru al secţiei de teatru a liceului, iar în 1973, este acceptat pentru a face cursuri la şcoala de artă Juillard School din New York. Studiile le finalizează în 1976, iar primul film în care joacă apare în 1980.

https://www.youtube.com/watch?v=j1uWvvMsL5w

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More