Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A murit în timp ce savura cârnați de Pleșcoi

1 71

fomila de plescoi

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din localitatea Berca a murit în această după-amiază în timp ce participa la un concurs de mâncat cârnați. ”Fomilă de Pleșcoi” i-a fost fatal.

Festivalul Cârnaților de Pleșcoi de la Berca, un eveniment ce trebuia să fie distractiv, s-a dovedit a fi extrem de tragic pentru un bărbat de 60 de ani. Acesta s-a înscris la un concurs de mâncat cârnați, ”Fomilă de Pleșcoi”, însă la un moment dat, în timp ce savura cu poftă delicatesele de carne, bărbatului i s-a făcut rău.

Concursul, în care este desemnat câştigător cel care mănâncă cel mai repede un anumit număr de cârnaţi, s-a încheiat însă brusc. Bărbatul a înfulecat repede câțiva cârnați și imediat s-a prăbușit.

Ceilalți participanți și organizatorii au încercat să-i acorde primul ajutor. La fața locului au intervenit o ambulanță de la Berca și apoi una de la Buzău, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili dacă poate fi tras cineva la răspundere pentru moartea bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More