Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mutări importante de trupe la CFR Cluj

0 38

florin costea cfr cluj

După un sezon ce poate fi catalogat ca cel mai dezastruos din ultimii ani, CFR Cluj încearcă să se regrupeze și să revină mai puternică pentru sezonul următor.

Echipa clujeană a renunțat la mai mulți jucători care au evoluat sezonul precedent și a adus deja în Gruia alți fotbaliști care să ducă CFR Cluj în bătălia pentru locurile de cupe europene pentru sezonul ce urmează.

Cea mai importantă mutare a verii a fost aducerea pe banca tehnică a antrenorului Mircea Rednic, care l-a înlocuit pe Eugen Trică.

Aproape o echipă întreagă a părăsit formația din Gruia în această vară, primul lot de jucători care și-auîincheiat contractul cu echipa CFR 1907 Cluj fiind: Nuno Claro, Nuno Diogo, Nicolas Godemeche, Cristian Panin, Weldon, Kivuvu, Bjelanovic, Obiora și Celestino.

La capitolul sosiri, feroviarii au anunțat perfectarea unei înțelegeri cu atacantul Florin Costea, care a venit liber de contract de la Turnu Severin, și cu fundașul spaniol Javier Velayos, venit și el liber de contract de la FC Brașov.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More