Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Muzica folk revine la Dej prin concertul ”Dej a vous”

0 47

Asociația ”Porți către suflet” Dej organizează vineri la Dej un nou eveniment muzical, în colaborare cu Consiliul Național al dizabilității din România.

Evenimentul va avea loc vineri, 13 iulie, de la ora 16, la restaurantul Rex Parc.

Printre invitații asociației dejene al cărei președinte este Nelu Anca, se află Florin Săsărman, Vali Șerban, Petra și Marin Grad, Tic Petroșel, Zoltan butuc, Camelia și Gavril Hodiș și grupul orchestral Nota-Dej, avându-l la clape pe Călin Morar.

Tot vineri, dar mai devreme, de la ora 10, în sala festivă a Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Dej, va avea loc conferința ”Dezvoltarea capacității instituționale a CNDR”, o întâlnire cu ONG-urile din județul Cluj și instituțiile publice responsabile în implementarea prevederilor Convenției ONU, pentru identificarea și soluționarea problemelor specifice accesibilității la nivel local, județean, regional.

Evenimentul este organizatg de către Asociația ”Porți către suflet” Dej în colaborare cu Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj și are ca scop consolidarea capacității instituționale a Consiliului Național al Dizabilității din România.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More