Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Muzică, poezie, dans și voie bună cu ocazia zilei de 8 Martie la Dej – FOTO/VIDEO

0 56

spectacol-8-martie-dej (8)

Centrul cultural ”Arta” din Dej s-a dovedit încă o dată neîncăpător pentru sutele de dejeni care au venit să asiste la spectacolul dedicat zilei de 8 Martie.

Pe scena Casei de Cultură a fost azi un adevărat spectacol de dans, poezie, muzică și voie bună, la eveniment participând zeci de copii și interpreți de muzică ușoară și populară, dar și foarte mulți dansatori.

Spectacolul a fost deschis de trupa de majorete ”Pretty Dancers”, mesajul primarului Costan Morar, spectacol de dans și poezie al trupei ”Licuricii literari”. Evenimentul a continuat cu muzică ușoară și poezie, printre cei care au urcat pe scenă fiind Deona Roman, trupa ”Latino Angels”, Marin și Petra Grad sau Alexandru Trif.

Spectacolul a continuat cu Grupul ”Româncuțele” și Corala ”Someșana”, ansamblul folcloric ”Someșana” și orchestra ”Someșeana”, care a acompaniat soliști vocali precum Cristina Beldean-Moșuțan, Alina și Adela Zanc, Felix Gălan și Ioana Breda-Morar.

La evenimentul de la Centrul cultural ”Arta”, fiecare dintre cei care au urcat pe scenă au primit din partea primarului Costan Morar câte o ciocolată și o floare, în semn de mulțumire că au contribuit la spectacolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

http://youtu.be/mcIcWWbcGAM

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More