Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

N-am scăpat de iarnă. Urmează câteva zile cu ninsori abundente

0 1.218

Iarna adevărată este gata să înceapă. După câteva zile cu temperaturi neaşteptat de mari, meteorologii anunţă ninsori abundente.

După mai multe zile cu temperaturi de primăvară, iarnă pare hotărâtă să îşi intre în drepturi. Iar asta, în cel mai scurt timp. Dacă duminică au fost temperaturi până la 20 de grade, totul se schimbă în doar 48 de ore.

Staţiile meteo europene spun că în centrul şi estul continentului va urma o perioadă cu ninsori masive, începând de la jumătatea lunii ianuarie. Meteorologii români confirmă.

Este posibil ca din 13 ianuarie să vină peste noi o masă de aer rece, urmată de ninsori abundente, inclusiv în Bucureşti. Cu alte cuvinte, acesta poate fi ultimul weekend cald din această iarnă în care ne-am bucurat, până acum, de temperaturi de primăvară.

Duminică au fost peste 10 grade în aproape toată ţara. Ba chiar la Constanța, în jurul prânzului, au fost aproape 20 de grade Celsius. Oamenii au ieşit la plimbare pe plajă sau pe faleza Cazionoului. Soarele i-a scos la plimbare pe români în aceste zile, dar ninsorile abundente vor produce mari dificultăţi pentru cei care au drumuri lungi de făcut în următoarea perioadă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More