Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Napoca Rally Academy oferă premii fotografilor

0 270

afis concurs fotoOK

A patra etapă a Campionatului Naţional de Raliuri,  Autoworld Transilvania Rally 2013, se va desfăşura la Cluj, în perioada 20-22 iunie.

Organizatorii propun un concurs inedit pasionaţilor de fotografie. Napoca Rally Academy şi Yellow Store din Polus Center oferă premii tinerilor fotografi pentru cele mai bune fotografii realizate pe probele de raliu, în parcul de service şi la super specialele de la Polus Center.

Premiile constau în: premiul 1 – un voucher de cumpărături de 1000 de lei, premiul 2 – un card în valoare de 300 lei şi premiul 3 – un card în valoare de 200 lei.

Mecanismul este simplu: faci o fotografie în perioada raliului, o postezi pe pagina de Facebook a Napoca Rally Academy (https://www.facebook.com/NapocaRallyAcademy), îţi anunţi prietenii şi îi rogi să îţi dea like. Prin jurizare, din primele 10 fotografii cu cel mai mare număr de like-uri le vom alege pe cele 3 câştigătoare.

Concursul este destinat tinerilor fotografi amatori (elevi şi studenţi) şi se desfăşoară în perioda 20 -28 iunie 2013. Un participant poate posta una sau mai multe fotografii care vor intra în concurs, dar nu poate câştiga mai mult de unul dintre cele 3 premii.

Mai multe detalii despre concurs pe: https://www.facebook.com/notes/napoca-rally-team/regulament-concurs-foto-la-transilvania-rally-2013/10152893968300705

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More