Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Năsăud este orașul din județul Bistrița-Năsăud unde un bărbat are o probabilitate foarte mare de a găsi o relație

0 957

Leșu este localitatea din județul Bistrita-Nasaud în care o femeie are mai multe șanse să-și găsească un partener întrucât bărbați sunt cu +6,69% mai mulți decât femei. Rezultatele tuturor regiunilor din România au fost publicate pe blogul SugarDaters, un website de dating pentru găsirea unui partener, la acest link.

Se apropie Ziua Îndrăgostiților. După o perioadă lungă izolare, instabilitate și incertitudine oamenii sunt pregătiți din nou să cunoască persoane noi, cu care să interacționeze în viața reală. Prin urmare care sunt orașele propice pentru a găsi un partener?

Alte localități în care este ușor pentru o femeie să găsească dragostea în județul Bistrita-Nasaud sunt Chiochis (+3,71% mai muți bărbați decât femei), Feldru (+3,52%), Parva (+3,43%) și Livezile (+3,12%).

ORAȘE CU MAI MULTE
PROBABILITĂȚI PENTRU FEMEI
 NUMEPROCENTAJ
1Lesu+6,69%
2Chiochis+3,71%
3Feldru+3,52%
4Parva+3,43%
5Livezile+3,12%

Aceeași analiză arată că femeile preferă să locuiască în orașe mari, întrucât cu puține excepții sunt localitățile în care, procentual, se regăsesc mai puțini bărbați decât femei. Prin urmare, unui bărbat îi este mult mai ușor să-și găsească o parteneră într-un municipiu decât într-un oraș mai mic.

În Oras Nasaud există un procentaj de +3,40% mai multe femei decât bărbați. Este orașul din județul Bistrita-Nasaud unde bărbaților le este mult mai ușor să obțină o întâlnire. Alte orașe interesante pentru bărbați cu probabilități mari de a obține întâlniri cu sexul frumos, sunt: Municipiul Bistrita (+3,14% mai multe femei decât bărbați), Bistrita Bargaului (+2,90%), Oras Beclean (+2,61%) și Nimigea (+1,83%).

ORAȘE CU MAI MULTE
PROBABILITĂȚI PENTRU BĂRBAȚI
 NUMEPROCENTAJ
1Oras Nasaud+3,40%
2Municipiul Bistrita+3,14%
3Bistrita Bargaului+2,90%
4Oras Beclean+2,61%
5Nimigea+1,83%

Dacă comparăm cifrele generale pentru mediul rural și urban al județului Bistrita-Nasaud, observăm că în mediul rural există +1,02% mai multi barbati decât femei, în timp ce în mediul urban găsim +2,87% mai multe femei decât barbati.

Bucureștiul este orașul în care bărbaților le este mai ușor să găsească dragostea

După cum aminteam mai devreme, femeile au o tendință clară de a trăi în orașe mai mari. Capitala României este orașul în care bărbaților le este mai ușor să-și găsească un partener, deoarece sunt cu 6,76% mai multe femei decât bărbați. Concret, sectoarele capitalei cu cea mai mare probabilitate sunt 1 și 2, cu variații de +8,36%, respectiv +8,15% de mai femei decât bărbați.

În afara capitalei, al doilea loc unde bărbaților le-ar fi mai ușor să-și găsească o parteneră, este Agapia, în județul Neamț, întrucât aici întâlnim 16,80% mai multe femei decât bărbați. De asemenea, în Poiana Sibiului, în județul Sibiu, am constatat o diferență mare, în speță 14,32%.

Pentru bărbați se pare că nu este la fel de important să trăiască în orașele mari. Este cazul Moșnei din județul Iași unde sunt cu +17,51% bărbați decât femei.

Al doilea loc unde o femeie ar putea găsi mai ușor dragostea, este Scânteiești, în județul Galați, unde sunt cu +7,95% mai mulți bărbați decât femei.

Alexandra Olariu, director de marketing SugarDaters, a declarat: “probabil unul dintre cele mai râvnite cadouri din acest an de Ziua Îndrăgostiților este apropierea umană/nevoia de contact uman, după o perioada lungă de restricții și limite. De aceea la SugarDaters ne străduim să ajutăm oamenii să găsească un partener în lumea reală prin contact digital. Avem o echipă care face ceea ce nu face niciun site de întâlniri online: verifică fiecare profil nou creat individual pentru a ne asigura de autenticitatea profilelor și sunt aprobate doar cele care îndeplinesc condițiile impuse. Nici măcar cele mai mari rețele sociale nu îndeplinesc această sarcină importantă. Mai mult decât atât, utilizatorii își pot valida profilul depunând un act de identitate valabil, o dovadă că sunt cine spun că sunt. Mulți o fac, deoarece unii utilizatori contactează doar profiluri validate”, a adăugat Olariu.

Sursa datelor:INSSE


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More