Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Năsăudean ucis în bătaie pentru 400 de euro

0 423

Un român, de 49 de ani, a fost găsit cu răni majore într-un parc din Dublin. Acesta a decedat la spital, după câteva ore.

Vineri dimineaţa, în jurul orei 8.00, un român de 49 de ani a fost găsit agonizând, într-un parc din Dublin. Acesta prezenta multiple răni pe corp. El a decedat la scurt timp la spital.

Se pare că poliţia are deja un cerc de suspect, printre care s-ar număra inclusiv colegii români şi basarabeni de muncă ai victimei. Una dintre ipoteze este jaful urmat de crimă. Victima avea asupra sa 400 de euro.

Este vorba de Ioan Artene Bob, din Năsăud. Acesta a fost găsit de un trecător, în Sean Walsh Park din Dublin. În urmă a lăsat un copil de 8 ani, care este crescut de unul dintre fraţi şi de mama victimei. Mobilul crimei se pare a fi jaful. Poliția irlandeză bănuiește că agresorii ar fi dintre colegii de muncă români și basarebeni ai victimei

Victima lucra în străinătate încă din anul 2000. După diverse perindări prin mai multe țări, s-a stabilit de câţiva ani era în Irlanda, unde, până acum un an şi jumătate a locuit la unul dintre fraţi, stabilit şi el în Dublin.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More