Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Neamț prins că întreținea RAPORTURI SEXUALE cu un MINOR de 12 ani

0 47

violator-abuz sexual-minora

Două persoane, un cetățean german de 60 de ani și un alt bărbat de etnie romă, au fost arestate pentru 30 de zile pentru trafic de minori și act sexual cu un minor.

Ca urmare a activității informativ-operative desfășurate de polițiștii de la SCCO Sălaj, sub coordonarea DIICOT, s-a stabilit că începând cu 2012, doi cetățeni, soț și soție, de pe raza orașului Șimleu Silvaniei oferea servicii sexuale minorului aflat în îngrijirea lor în vârstă de 12 ani unui cetățean german care avea afaceri în România. Minorul este fratele femeii acuzate de trafic de minori.

Cetățeanul german plătea celor doi soți sume cuprinse între 100 și 500 de lei după care minorul era transportat de cetățeanul german în diferite pensiuni din Sălaj unde se consumau actele sexuale. Potrivit procurorului Dan Budușan, cetățeanul german venea în țară la un interval de 3-4 luni rămânând în România între 7 și 14 zile.

Cetățeanul german și tutorele minorului au fost reținuți și arestați pentru 30 de zile de Tribunalul Sălaj pentru trafic de minori și act sexual cu un minor. De asemenea femeii i s-a dat de către procurori control judiciar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More