Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Neatenţia la volan face victime in județul Sălaj

0 83

Două persoane au ajuns în cursul zilei de ieri la spital, ca urmare a accidentelor de circulaţie produse pe raza judeţului. Cauzele producerii accidentelor au fost neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii.

Primul accident, s-a produs în data de 6 februarie, a.c., la ora 9:10, în Şimleu Silvaniei, pe DJ 108F. Şoferul, Ioan O., în vârsă de 21 ani, din localitatea Măerişte,

în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum – drum alunecos, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a tinerei, Tatiana A., în vârstă de 34 de ani, din localitatea Sighetu Silvaniei, pasageră în autoturism.

Cel de-al doilea accident a avut loc în aceeaşi zi, la ora 20:10, pe strada Voievod Gelu, din municipiu, când P. Silviu, de 31 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii, marcată şi semnalizată corespunzător, accidentând-o grav pe H. Maria, în vârsă de 44 ani, din Hunedoara. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More