Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Neatenția, nerespectarea regulilor și alcoolul la volan duc mereu la accidente

196

Un șofer de 35 de ani a fost depistat pozitiv în urma testării cu aparatul etilotest, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, la data de 14 septembrie a.c., un bărbat, de 35 de ani, din Telciu, care conducea un autoturism pe direcţia de mers Bistriţa-Teaca, nu a păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa și al cărui conducător auto, un tânăr, de 28 de ani, din Herina a efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul continuu.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere, o tânără, de 20 de ani, din Bistrița, pasageră în autoturismul condus de șoferul din Herina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv pentru Bărbatul de 35 de ani și negativ pentru celălalt.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More