Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Neatenția te transformă în victimă

0 610

O vânzătoare s-a trezit victima unui furt datorită unui moment de neatenție.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi  ieri după-amiază, la ora 16.20, cu privire la comiterea unui furt.

Administratorul unui magazin situat pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare a declarat că în jurul orei 15.00, o persoană necunoscută a profitat de faptul că vânzătoarea a lipsit pentru câteva clipe și astfel a reușit să sustragă 840 de lei.

În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la locul furtului şi au demarat activităţile specifice de documentare şi cercetare. S-a ajuns la identificarea unui tânăr de 26 de ani din Hodod, Satu Mare, bănuit de comiterea faptei. În jurul orei 20.00 acesta a fost depistat pe strada 22 Decembrie din municipiu, asupra lui fiind găsită suma de 825 de lei. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a sătmăreanului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More