Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nebun în libertate pe străzile din Dej. Prinde pisici și porumbei și îi mănâncă – VIDEO

2 4.950

Dejul începe să concureze în ultima vreme cu Vasluiul în ceea ce privește oribilitatea faptelor comise de unii cetățeni cu mai mult sau mai puțin discernământ.

Ultimele zile au fost pline de cazuri de viol, uciderea unui nou născut, violență conjugală, înregistrate în Dej sau localitățile din împrejurimi.

Azi, un nou caz ne este semnalat de către o cititoare, care ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu un om al străzii, nebun cu acte în regulă, care umblă încă în libertate, printre oameni normali și copii, și care comite fapte de o duritate extremă.

Acesta a fost filmat de persoane necunoscute în timp ce jupuia animale prinse pe stradă sau în parc, porumbei sau pisici, pe care apoi îi mănâncă.

Personajul este binecunoscut dejenilor, provoacă mereu scârbă și scandaluri, însă, în continuare, este lăsat să-și facă de cap în public, fără ca autoritățile abilitate să ia o măsură în acest sens.

În prima parte a clipului, scenele ar fi fost surprinse într-o stație de autobuz din Dej, în timpul sezonului rece, când ”nebunul” smulgea penele unui porumbel pe care se pregătea să-l mănânce. Mult mai teribile sunt imaginile surprinse în zona Parcului Mare din oraș, care arată cum bărbatul jupoaie o pisică pe care a vânat-o pentru a o consuma.

Imaginile de mai sus nu sunt singulare, spun sursele noastre, iar cititoarea care ne-a trimis dovezile spune că se va adresa cu o plângere poliției în acest sens, pentru cruzime față de animale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Calmati-va oamenilor ca pisica aia a fost calcata de masina si a murit, nu a omorat-o el.

  2. sorin spune

    Politia ce p masii face

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More