Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

NEBUNIE – Au sărit cu parașuta de pe cea mai înaltă clădire industrială din România – VIDEO

0 138

parasutist turn baia mare

Doi parașutiști s-au dat în spectacol la Baia Mare, sărind de pe turnul combinatului din oraș, considerat cea mai înaltă construcție industrială din România și a treia ca înălțime din Europa.

Toată aventura celor doi parașutiști a fost filmată de către un localnic, uimit și acesta de curajul tinerilor care au sărit de la peste 350 de metri înălțime. Construcţia are la vârf un diametru de 9 metri, în timp ce la bază deschiderea este de 20 de metri, informează Digi24.ro.

Din fericire, isprava parașutiștilor s-a încheiat fără incidente neplăcute. Aceștia și-au dat drumul în gol, iar după aproximativ 100 de metri de zbor și-au deschis parașutele și au aterizat în siguranță.

Curajul celor doi parașutiști poate avea însă și urmări neplăcute. Aceștia ar putea fi amendați pentru că au încălcat o proprietate privată. Asta dacă vor fi descoperiți, pentru că, deocamdată, nu se cunoaște identitatea lor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More