Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

NEBUNIE în voleiul feminin. Un BANNER indecent fără precedent în România

0 75

Partida CSM Târgoviște – CSM București, una care urma să stabilească reprezentanta României în Challenge Cup, a fost zguduită de numeroase probleme organizatorice, cel mai important aspect fiind afișarea unui banner indecent uriaș în sala sporturilor din Târgoviște.

Ultimul meci al sezonului în voleiul feminin dintre CSM Târgoviște și CSM București a fost unul fără precedent în România. Dacă la fotbal mai eram obișnuiți cu mesaje obscene afișate în tribune, la volei nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva.

Asta cu atât mai mult cu cât, mesajul obscen a fost instalat de către organizatori și nu de către suporterii simpli.

Partida de miercuri seara de la Târgoviște urma să stabilească echipa calificată de pe locul 5 din clasamentul național în Challenge Cup. Cum s-a jucat pe sistemul cel mai bun din 5 meciuri, partida de miercuri de la Târgoviște era decisivă, scorul general fiind 2-2.

La primele două meciuri, disputate la Târgoviște, spectatorilor bucureșteni le-a fost interzis accesul în sală cu steaguri și tobe. Șicanarea suporterilor s-a repetat și la meciurile găzduite de CSM București, când cei veniți din Târgoviște au întâmpinat probleme la accesul în sală, informează prosport.ro.

Ca să se răzbune, cei din Târgoviște le-au pregătit o dublă lovitură suporterilor bucureșteni cu ocazia ultimului meci. Au fixat un preț de 1.000 de lei la bilete, iar în sală a fost afișat un banner indecent, respectiv cuvântul „NE” urmat de imaginea unui copil urinând şi de cuvintele „PE VOI”.

Pentru că în Consiliul Local Târgoviște s-a votat ca prețul unui bilet la acest meci să fie 1.000 de lei, suporterii bucureșteni au rămas majoritate afară. Accesul a fost liber în sală doar pentru cei care puteau dovedi cu buletinul că sunt din Târgoviște. Tot afară au rămas și suporterii din Târgoviște care nu au avut buletinul la ei.

Pentru puținii spectatori din București care și-au permis să dea 1.000 de lei pe bilet, la intrarea în sală, gazdele le-au pregătit o altă ”surpriză”. Pe un perete al sălii era afișat bannerul indecent, unul care a rămas acolo mai bine de o jumătate de oră, până când jandarmii s-au decis să ceară înlăturarea acestuia.

„Este pentru prima dată când am auzit despre aşa ceva în volei. Comisia de Disciplină se va autosesiza. Delegatul partidei m-a sunat imediat după meci să mă informeze despre ce s-a întâmplat la Târgovişte. Am înţeles că au fost şi alte abuzuri, în sensul că în Consiliul Local s-a votat ca biletele să fie scumpe. Vrem să vedem cine a luat această hotărâre”, a declarat pentru Prosport secretarul general al FR Volei, Viorel Manole.

Pe parte sportivă, echipa din Târgovişte riscă amenzi financiare, dar şi câteva etape de suspendare a terenului propriu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More