Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Neobosita Olguţa Vasilescu. Nu merge la Transporturi, trece la Dezvoltare

0 400

Olguţa Vasilescu este parcă o piesă de neînlocuit în PSD. Trecută de la Muncă la Transporturi, refuzată de Preşedinte, este propusă acum pentru Ministerul Dezvoltarii, dar şi pentru funcţia de vicepremier.

Se face tura-vura cu funcţiile din cabinetul Dăncilă. Maşinăria haotică a PSD o dă din colţ în colţ şi vine acum cu noi mutări pentru guvernarea României. După ce Klaus Iohannis a refuzat să semneze numirea Olguţei Vasilescu la Transporturi şi a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării, capetele luminate ale PSD au pus de o ședință de urgență „în format restrâns”, după cum au notat cei de la Digi24.

Rezultatul a venit servit în acelaşi ambalaj căci Lia Olguţa Vasilescu trebuie pare-se să nu dispară din aparatul de guvernare. Epuizată de la Muncă, propusă şi refuzată de la Transporturi, doamna Vasilescu este din nou pe lista miniştrilor, de data aceasta la Dezvoltare în locul respinsului şi mult prea tânărului Ilan Laufer. În acelaşi timp ea ar fi propusă şi pentru funcţia de vicepremier.

Oricum locul gol din Ministerul Transporturilor nu scapă, în locul Olguţei Vasilescu fiind propus Mircea Drăghici, deputat și trezorierul PSD.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More