Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nereguli la legislația silvică, sancționate de polițiștii năsăudeni

0 56

La data de 29 decembrie a.c., pe raza comunei Zagra, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, cu sprijinul de specialitate al Biroului Silvic, au depistat un bărbat, de 51 ani, din Poienile Zagrei. Acesta transporta cantitatea de 2 mc material lemnos, având documente de însoțire.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul aceleiași zile și în baza unui singur aviz de însoțire, bărbatul ar fi efectuat un număr de 3 transporturi de material lemnos, transportând de fiecare dată aceeași cantitate.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos și a mijlocului de transport.

Acțiuni pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, desfășurate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

La data de 29 decembrie a.c., polițiștii au organizat și desfășurat o acțiune, pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, pe raza de competență a Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

Cu această ocazie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tiha Bârgăului au depistat pe raza localității Mureșenii Bârgăului, un bărbat, de 37 de ani, din localitate, care deținea material lemnos, fără documente legale de proveniență.

Bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei. De asemenea, a fost confiscat material lemnos în valoare de aproximativ 900 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More