Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nereguli la LIDL, din nou. De această dată problema este apa minerală

0 314

lidl apa minerala saguaro

După ce în urmă cu câteva zile a avut serioase probleme referitoare la un produs suspect de infestare cu salmonella, lanțul de magazine Lidl are acum probleme cu apa minerală.

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au fost în control la magazinele Lidl și au descoperit nereguli la apa minerală comercializată, aceasta fiind scoasă de la vânzare.

„Motivul pentru retragerea apei a fost etichetarea greşită privind descrierea sursei de îmbuteliere a apei. Putem confirma prin intermediul buletinelor de analiză puse la dispoziţie de producător, că apa minerală Saguaro de 2L nu prezintă problemede calitate. Responsabil pentru informaţiile conţinute de etichetă şi procesul efectiv de etichetare este producătorul. Acesta din urmă a declarat că va remedia în cel mai scurt timp cu reprezentanţii ANPC neconcordanţele informaţiilor conţinute de etichetă”, au declarat reprezentanţii Lidl.

Neregulile au fost semnalate în privința apei minerale Saguaro. Aproape 150.000 de litri de apă minerală au fost retrași de pe piață după controalele ANPC, în urma cărora inspectorii au constatat Lidl comercializează apă minerală îmbuteliată dintr-un izvor care nu se află pe lista Autorităţii Naţionale pentru Resurse Minerale.

Cei de la Lidl spun că după remedierea neconcordanţelor privind etichetarea, apa minerală Saguaro de 2L de la respectivul producător se va regăsi spre vânzare în toate magazinele Lidl din ţară.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More