Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Netflix în teste! Ce mesaj au primit mai mulți utilizatori

0 425

Netflix permite în prezent crearea a maximum patru profiluri diferite pe același cont, în funcție de tipul de abonament plătit. De pe fiecare dintre aceste profiluri se puteau conecta însă mai multe persoane, din mai multe locuri, dar nu simultan.

În ultimele zile, însă, mai mulți utilizatori ai platformei de filme și seriale au primit un mesaj și anume: Dacă nu locuiești cu proprietarul acestui cont, trebuie să ai propriul cont pentru a mai putea viziona.

Astfel cei de la Digi 24 notează faptul că un purtător de cuvânt a confirmat pentru BBC că testul este făcut cu scopul de a ne asigura că oamenii care folosesc acele conturi sunt autorizați să facă asta. Acesta a adăugat că încă nu a fost luată o decizie cu privire la restricționarea conturilor pe întreaga platformă. În cadrul acestui test, utilizatorii pot verifica autorizarea printr-un cod trimis pe telefon sau prin email.

Anul trecut, Netflix a avut parte de aproape 37 de milioane de noi abonați, având în prezent peste 200 de milioane în întreaga lume.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More