Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

NEXTSTAR. Connect-R despre Deona Roman: ”Genial!”. Lora: ”E rockstar!” VIDEO

0 60

deona nextstar 1 Deona Roman a urcat pe scena ”Next Star” în finala de popularitate a celebrului talent-show de pe Antena 1. Momentul ei a fost extrem de apreciat de jurați, aceștia spunând că e un adevărat rockstar.

Dejeanca de numai 10 ani a interpretat piesa ”Love Me Again”, John Newman. Micuța cântăreață, prezentată de Dan Negru drept ”Adele de Dej” a făcut show de zile mari, iar spectatorii s-au ridicat în picioare.

Jurații s-au bucurat de energia Deonei și au dansat alături de ea. ”Un artist adevărat. Merită orice vot pentru că un artist, în zilele pe care le trăim, trebuie să știe să comunice cu publicul. Ea a făcut asta, a comunicat cu publicul, a comunicat cu juriul. Genial!”, a spus Connect-R.

Imediat după finalul melodiei, Lora a pus mâna pe telefon și a votat-o. ”O piesă foarte grea, deci ai reușit să faci niște chestii pe care le face el (n.r – John Newman) cu vocea. Deona îmi place foarte mult, atitudinea ei atunci când cântă. Contrastul acela, cum e ea fetiță și cum e atunci când cântă. E rockstar!”, a explicat și Lora.

Deși a strâns foarte multe voturi, Deona nu a reușit să câștige trofeul, însă s-a clasat pe podium. David a obținut 25,80% dintre voturi, Mihai 16,25%, iar DEONA 16,14% dintre opțiuni.

Citește și: Deona Roman: ”Un vis devenit realitate”. VIDEO-INTERVIU cu dejeanca de la NEXTSTAR VIDEO – Deona Roman, dejeanca de la NEXTSTAR

deona nextstar 2

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More