Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Nimigea poate întregi familia futnetului românesc

0 80

Eforturile Asociației Futnet România de promovare și dezvoltare a futnetului încep, se pare, să se fructifice. Cu mare bucurie am primit un mesaj din partea domnului Marian Constantinescu, cetățean român stabilit în Austria, care ne-a anunțat că este un iubitor și un practicant al tenisului de picior și că, în acest context, dorește să pună umărul la dezvoltarea futnetului.

Astfel, Marian Constantinescu și-a exprimat intenția de a construi două terenuri speciale pentru futnet, în comuna natală, Nimigea din județul Bistrița-Năsăud. Marian Constantinescu a jucat fotbal la nivelul ligilor inferioare, în România și Austria, iar acum a observat că futnetul poate fi o oportunitate excelentă, din toate punctele de vedere.

Sâmbătă, 19 august, la Nimigea va avea loc o întâlnire între factorii implicați, în urma acestor discuții urmând a se lua decizia cea mai potrivită de cooperare.

Tot atunci va avea loc un turneu de futnet care se va desfâșura pe o suprafațâ de iarba sinteticâ.

Înscrierile pentru turneul de la Nimigea se fac la d-nul. Roland Szekely, tel: 0746330359.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More