Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ninel Peia, candidat la președinție, dispărut fără urmă din Cluj-Napoca

0 616

Ninel Peia, candidat la președinția României, a fost declarat dispărut în această după masă. El a dispărut de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Reprezentanții IPJ Cluj au transmis în această seară că Ninel Peia, candidat la președinție a fost dat dispărut fără urmă începând din după masa acestei zile, 7 noiembrie.

Polișiștii au fost sesizați de către Serviciul de Protecție și Pază. Acesta a fost văzut ultima dată pe imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului în care se afla cazat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În această dupa amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

In cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1.17 minute, au transmis cei de la IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More