Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ninel Peia găsit la Mănăstirea Putna. A refuzat să însoțească polițiștii

0 223

Ninel Peia a fost găsit la mănăstirea Putna din Moldova. A refuzat să însoțească polițiștii pentru a încheia formalitățile de rigoare.

Ninel Peia, candidatul la președinție, declarat dispărut ieri de către Serviciul de Protecție și Pază a fost găsit tocmai în Moldova, la mănăstirea Putna. Dispariția acestuia a fost semnalată ieri după masă de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Oamenii legii au declarat că bărbatul a refuzat să însoțească polițiștii pentru a încheia toate procedurile necesare anchetei. În acest sens s-a încheiat un simplu proces verbal.

Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști. Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni. Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal, au transmis oamenii legii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More