Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

No Limit Avantaj, noul plan tarifar la Cosmote

0 73

Cosmote-No-Limit-660x375

Cosmote anunţă un nou plan tarifar, sub umbrela No Limit, pentru clienţii care îşi doresc o metodă lipsită de griji pentru a sta conectați cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri şi care nu au nevoie de subvenţie pentru a achiziţiona un terminal.

Începând de astăzi, cei care doresc să beneficieze de avantajele extraordinare ale planului tarifar No Limit, dar nu au nevoie de reducere pentru telefon, pot primi comunicare de voce şi SMS-uri în reţea nelimitat, alături de trafic de date inclus şi 3 aplicaţii gratuite: RadarMe, Mireo Navigation şi Dolce Mobile TV, totul pentru 24,8 euro/lună (TVA inclus) cu planul tarifar No Limit Avantaj.

Planul tarifar No Limit Avantaj oferă minute naţionale/internaţionale în zona 1, minute nelimitate în reţea, SMS-uri nelimitate în reţea, apeluri video nelimitate în reţea, acces la aplicaţiile ‘RadarMe powered by Cosmote’, ‘Mireo Navigation powered by Cosmote’ şi Dolce Mobile TV şi, de asemenea, 500 MB pentru o experienţă completă de comunicare mobilă, toate pentru doar 24,8 euro/lună (TVA inclus).

În plus, cei care vor să beneficieze de toate aceste caracteristici, dar îşi doresc un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/lună, TVA inclus), având la dispoziţie o gamă variată de smartphone-uri, pentru a veni în întâmpinarea celor mai sofisticate cerinţe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More