Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1164

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1165

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1166

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/somesean/public_html/wp-content/themes/publisher/includes/libs/bs-theme-core/theme-helpers/template-content.php on line 1177

No năcaz! Iar s-a supărat Papp pe mine

0 155

Fac ce fac și tot reușesc să supăr niscaiva vedete. Mno, riscurile meseriei, ce să spun, cu toate că, în acest caz, supărarea nu a fost provocată de vreun material jurnalistic, ci de niște păreri personale.

În urma unor mesaje, mai mult sau mai puțin răutăcioase, publicate aseară pe contul meu personal de Facebook, în timpul meciului Partizan – Steaua, am primit azi un mesaj de la stimabilul Paul Papp, dejean de-al meu, pentru care am (în continuare) tot respectul și considerația, mai ales că joacă la Steaua și la națională.

Subiectul ”Paul Papp” este unul de interes pentru comunitatea dejeană și nu numai, dar, cu toate acestea, de-a lungul timpului, nu am publicat pe Someșeanul.ro decât materiale de bine și laudative despre bravul nostru fotbalier.

Un singur material l-a supărat tare, cel privind audierea sportivului dejean ca martor în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”. Atunci, același Papp mi-a transmis să fac bine să nu mai public nimic despre el, nici de bine nici de rău, că nu are nevoie. Nu zău? Acum, iar s-a supărat vedeta pe mine.

Inițial mă gândeam să nu redau conținutul mesajului, dar nu rezist tentației de a reda câteva fragmente:

”(…) Nu mă cobor la nivelul tău, dar te rog io vezi-ți de treaba ta! Înțeleg că ești frustrată, dar nici chiar așa!! De bine, de rău, te-am respectat! Acum ești și tu fan Steaua nu? Și suferi nu?? Cât despre faza cu „drodul în nas” io zic ca ție ți-ar șede mai bine, ținând cont de proporții! (…) Și să știi că am trecut peste acest moment, caracter tare, în timp ce tu te chinui de-o viață!

Ei uite, după un astfel de mesaj am și eu unul:

Îmi cer scuze BĂRBĂTEȘTE și public dacă te-am supărat, eu amărâta, un simplu microbist și suporter al Stelei, dacă și tu-ți ceri scuze în fața milioanelor de steliști că le-ai mâncat o calificare în Liga Campionilor.

Pentru că, să știi, noi ăștia amărâții și chinuiții de-o viață care nu ne ridicăm la nivelul tău, suporteri ai Stelei indiferent de proporțiile noastre, încă nu am trecut peste acel moment. Suntem supărați și frustrați în continuare, iar dacă la meciurile senzaționale te-am aplaudat și ți-am dedicat osanale, la cele în care ai fost petarda meciului, lucru recunoscut chiar și de către tine, nu putem să ne închinăm în fața ta.

Mă bucur că ai trecut peste momentele grele, cel puțin la nivel declarativ. Aștept să văd și pe teren că ai depășit momentul, că ești un caracter tare, în meciul cu Dinamo. Altfel, cum se zice pe la noi, vorbim găteje și merem nicări.

Până atunci, Hai România! Hai Steaua! Hai Papp!

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More