Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noapte de foc pentru pompierii sălăjeni. Două incendii în decurs de două ore

0 52

incendiu sacalaia pompierii-39

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitaţi să intervină la două incendii la anexe gospodăreşti. Prima solicitare pe 112, a fost la ora 01.12, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a intervenit la incendiul unei anexe pe strada George Coşbuc din localitate.
Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la un echipament de iluminat electric amplasat necorespunzător. A ars acoperişul anexei pe aproximativ 30 mp, un aparat de sudură, o moară electrică şi 28 de păsări.
A doua solicitare, la ora 02.57, pompierii Gărzii de intervenţie Cehu Silvaniei au intervenit la incendiul unei anexe (afumătorie) situată pe strada Izvorului din localitate.
Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spaţii închise. Au ars aproximativ 70 mp de acoperiş, şi alte bunuri aflate în imediata apropiere a anexei (20 butoaie de plastic şi 4 de lemn, 2 paturi, 2 lăzi de albine şi o presă de struguri).

Foto: Arhiva Someseanul.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More