Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noapte magică la Untold Festival. Show incendiar, încheiat cu focuri de artificii de Avicii – FOTO/VIDEO

0 293

Untold Festival Ziua 2

Dacă în prima zi de Untold Festival organizatorii au anunțat aproximativ 53.000 de participanți, ziua a doua a festivalului a crescut cu mult numărul petrecăreților.

După-amiaza a fost una destul de liniștită, norii de deasupra Clujului și câțiva stropi de ploaie ținând festivalierii la adăpost. Nu același lucru s-a întâmplat însă spre seară, când petrecăreții n-au mai ținut cont de amenințările vremii schimbătoare, astfel că s-au năpustit spre scenele festivalului.

La ora concertului RAKU, doar câteva mii de oameni erau pe Cluj Arena, incluzându-i aici atât pe cei din fața scenei, cât și pe cei puțini răsfirați prin tribune.

https://youtu.be/tP7E0cYqTq8

Încet-încet, lumea a început să se adune însă în zona gazonului, dar și în tribune, numărul petrecăreților dublându-se după ce pe scenă a urcat Gentleman. Artistul german, pe numele său Tilmann Otto, a pus mulțimile în mișcare pe ritmuri de reggae, momentul său fiind extrem de gustat de public și datorită interacțiunii cu cei prezenți la concert.

Subcarpați a adunat și mai multă lume în fața scenei, zeci de steaguri tricolore fiind fluturate de fanii trupei românești, în timp ce, în tribune, cei care nu erau tocmai adepții țopăielilor la nivelul solului, au ales să ia loc confortabil, în așteptarea show-urilor următoare.

La show-ul Cazzette zona gazonului era înțesată de oameni,muzica, jocurile de lumini și atmosfera electrizantă făcându-i pe festivalieri să țopăie fără oprire. Cei doi DJ suedezi, Sebastian Furrer & Alexander Björklund, au știut cum să provoace mulțimea să nu stea nicio clipă în loc, chiar și cei din tribune, de pe scaune, fiind provocați să danseze.

Avea să fie, de fapt, doar încălzirea pentru show-ul de vis al Avicii, moment în care zona gazonului a devenit cu adevărat sufocantă. De la scenă și până în zona peluzei nu puteai arunca un ac, iar tribunele au fost înțesate de oameni.

Muzica a bubuit la cote înalte, jocurile de lumini, laserele și atmosfera au fost de-a dreptul fascinante, iar focurile de artificii, pe fondul sonor asigurat de ”Wake me up”, au creat delir în rândul zecilor de mii de festivalieri. Aceștia așteptau, însă, mai multă interacțiune cu publicul din partea DJ-ului, care până spre finalul show-ului său nu a scos nicio vorbă. Parcă și sunetul a avut puțin de suferit în timpul show-ului Avicii, dar tot momentul a fost salvat de impresionantul foc de artificii.

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.972107919518642.1073742023.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More