Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi butoane la Facebook, ca o extensie a butonului ”LIKE”

0 55

Facebook a anunțat joi crearea Reactions, o extensie a opțiunii „Like” pentru ca utilizatorii acestei rețele de socializare să-și exprime și alt tip de reacții precum uimirea, supărarea sau tristețea, relatează EFE.

„Mă încântă”, „mă amuză”, „mă bucură”, „mă uimește”, „mă întristează” și „mă supără” sunt opțiunile pe care le va include Reactions și care vor fi disponibile începând de vineri, în perioadă de testare, doar în Spania și Irlanda.

Pentru a accede la aceste opțiuni, utilizatorul va trebui să apese prelungit butonul Like până va apărea meniul care va desfășura „emoticonul” reprezentând respectiva emoție. Sub acesta va apărea formula vizuală care va indica emoțiile „mă încântă”, „mă amuză”, „mă bucură”, „mă uimește” , „mă întristează” și „mă supără”.

 

Meet the new Reactions.

Posted by Mark Zuckerberg on Thursday, October 8, 2015

Facebook va începe să pună în aplicare de vineri această fază pilot în care se va analiza cum se utilizează aceste opțiuni și posibilele ameliorări care pot fi aduse înainte de lansarea la nivel mondial.

„Am încercat să găsim noi căi pentru ca persoanele să se exprime pe Facebook. Reactions este o extensie a opțiunii Like și caută să ofere noi moduri pentru a interacționa cu conținutul”, a declarat pentru EFE responsabilul acestui produs destinat rețelelor de socializare, Chris Tosswell.

Opțiunile vor fi disponibile doar pentru a interacționa cu ceea ce s-a postat, nu și cu comentariile asociate.

De vineri opțiunile Reactions ajung în Spania și Irlanda, dar va avea loc o implementare graduală care se va completa în cursul săptămânii viitoare. Tosswell a precizat că Facebook nu a stabilit încă data lansării globale a acestui produs.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More