Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi cazuri de violență în Maramureș. Două ordine de protecție emise

0 77

Polițiștii maramureșeni au înregistrat noi cazuri de violență în familie. Au fost întocmite ordine de protecție provizorii.

Alte două cazuri de violență în familiei au fost înregistrate pe raza județului Maramureș. Polițiștii au fost obligați să emită ordine de protecție provizorii.

Astfel, purtătorii de cuvânt ai IPJ Maramureș anunță că, ieri, 10 aprilie, polițiștii din Târgu Lăpuş au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 37 de ani din oraş şi-a agresat fizic soţia. În urma evaluării stării de risc, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele agresorului. Acesta a fost obligat să părăsească temporar locuinţa comună şi să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de victimă şi familia acesteia.

Şi la Cerneşti, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 49 de ani care, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri mai vechi, i-a adresat soţiei sale şi copiilor ameninţări cu moartea precum şi ameninţări cu distrugerea unor bunuri, de natură a le crea o stare de temere.

În ambele cazuri cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More