Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Noi clase de învăţământ profesional pentru elevii dejeni

0 70

someseanul-Cornel Itu DSC07554

La inițiativa deputatului dejean Cornel Itu, ieri, a avut loc o întâlnire a oamenilor de afaceri din Dej, reprezentând mai multe societăţi comerciale, şi cadre dicatice – directori ai instituțiilor de învățământ local.

Dialogul purtat a scos în evidență necesitatea realizării unei corelari a învățământului tehnic, organizat în școlile de profil, cu meseriile solicitate pe piața forței de munca, ceea ce va asigura în opinia participanților o armonizare a învățământului tehnic cu producția.

Ca urmare a discuțiilor, începand cu anul de învățământ 2014 la nivelul liceelor tehnologice vor fi constituite clase de învățământ profesional, pe meserii cu un mare grad de acoperire a nevoilor din societățile de producție locale și zonale. Pentru realizarea acestui obiectiv Biroul Parlamentar Deputat Cornel Itu adresează tuturor celor interesați (societăți și doritori de învățământ profesional) să se adreseze conducerii Grupului Școlar Someș și Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More